Днес ще се играят четвърфиналите на осмомартенския женски турнир на

...
Днес ще се играят четвърфиналите на осмомартенския женски турнир на
Коментари Харесай

Днес се играят четвъртфиналите на женския турнир на ИТЛ

Днес ще се играят четвърфиналите на осмомартенския женски шампионат на Интерактив тенис, който се организира в Търговска колегия 1882. Надпреварата започва в понеделник с квалификации, като за присъединяване се записаха рекорден брой състезателки. От през вчерашния ден се играят мачовете в главната скица, а поставените под N1 и N2 в схемата Стефка Бончева и Радост Стефанова нямаха усложнения и с лекост завоюваха срещите си.

Изненада сервира Стефания Андреева, която в профил финалистката за 2020 и сложена под N3 Ива Дарданова. Силвия Димитрова пък се наложи над поставената под N4 Искра Бочева.

Днес Стефка Бончева ще излезе в мач против Росица Попова, която към този момент има две победи в актива си. Силвия Димитрова играе против Ваня Желязкова. В долната част на схемата срещите са Стефания Андреева – Маноела Куюмджиева и Биляна Русева – Радост Стефанова.

Мачовете стартират в 19:00 часа, а всички състезателки са подготвени да покажат най-хубавото от себе си. Организаторите се грижат за положителното им въодушевление със специфични дарове.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР