Днес ще се гледа поредното заседание по делото за убийството

...
Днес ще се гледа поредното заседание по делото за убийството
Коментари Харесай

Съдът заседава по делото за убийството на Евгения Чорбанова, очаква се присъда

Днес ще се гледа следващото съвещание по делото за убийството на Евгения Чорбанова. Очакват се да бъдат пледоариите на на отбраната на двамата подсъдими - брачният партньор на жертвата Орлин Владимиров и татко му Пламен. Заседанието ще закъснее най-малко с половин час, защото Орлин към момента не е конвоиран от ареста в съда.

След пледоариите през днешния ден се чака съдът да се произнесе и присъда.

Преди съвещанието близки и другари на Евгения се събраха пред постройката на Съдебната палата. Те носеха плакати с послания: " Доживотен затвор без право на подмяна за убийците на Евгения " и " Не желаеме убийци измежду нас ".

На предходното съвещание по делото Орлин даде за първи път пояснения пред съда. Той описа тогава, че двамата са се сборичкали и инцидентно се е стигнало до гибелта на брачната половинка му, която, по думите му, си била блъснала главата в ръба на долап.

Загадка остава въпросът - за какво не е извикал кола за спешна помощ във съдбовния ден, а вместо това е повикал татко си, с който са прекарали тялото на дамата в куфар и са го оставили край водоем край Перник.

Според медицинските експертизи - Орлин е удушил Евгения, след което е омотал към устата ѝ с четири пласта стреч фолио.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР