Днес ще разгледаме три монети, които са готови да създадат

...
Днес ще разгледаме три монети, които са готови да създадат
Коментари Харесай

Топ 3 монети за голяма възвръщаемост през лятото – Decentraland, The Sandbox, Pomerdoge

Днес ще разгледаме три монети, които са подготвени да основат неспокойствие през летните месеци: Decentraland (MANA), The Sandbox (SAND) и Pomerdoge (POMD).

Тези планове обгръщат разнообразни ниши в крипто пространството – от виртуалната действителност до игрите. Освен това всеки от тях има неповторим капацитет за вложителите, които търсят доходоносни благоприятни условия.

Обобщение

  • Прогноза за цената на Decentraland
  • The Sandbox скача нараства преди отключването на токена
  • Pomerdoge ще се трансформира в главен индивид на P2E

Натиснете тук, с цел да научите повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD)

Колко високо може да стигне Decentraland (MANA)?  

Decentraland (MANA) основава неспокойствие като пионер в региона на виртуалната действителност и интеграцията на блокчейн. Като децентрализирана платформа за метавселена Decentraland дава опция на потребителите да основават, изследват и монетизират виртуални прекарвания, употребявайки блокчейн технология.  

С възхода на наклонността за “метавселена ” Decentraland е в добра позиция да се възползва от възходящото търсене на завладяващи цифрови среди. Монетата Decentraland зарежда транзакциите във виртуалния свят и разрешава на притежателите ѝ да вземат участие в ръководството на платформата.  

Стойността на Decentraland е към $0.3691, а пазарната ѝ капитализация е $698 млн. Тъй като метавселената набира скорост, капацитетът на Decentraland за експоненциален напредък я прави мощен кандидат за генериране на огромна възвръщаемост това лято.  

Какво съставлява The Sandbox (SAND)?  

Подобно на Decentraland, The Sandbox (SAND) е платформа за игри в метавселена, която разрешава на потребителите да основават гейминг прекарвания. Съчетавайки генерираното от потребителите наличие с блокчейн технология, The Sandbox основава децентрализирана екосистема за игри, в която играчите могат да печелят награди.  

В последните вести за The Sandbox общността към този момент се готви да отключи милиони токени на стойност $134 милиона. Цената на The Sandbox скочи преди този момент отключване на токени, планувано за 13 август. Всъщност криптовалутата The Sandbox в този момент се търгува на цена от $0.4074, като за последните 24 часа спадна с 0.3%.  

Освен това, с нейните пълзящи междинни и механически знаци в зелено, доста пазарни анализатори остават бичи настроени за The Sandbox. Освен това те предвиждат ценова точка от $0.54 за SAND токен до декември 2023 година  

Pomerdoge (POMD): бъдеща преобладаваща крипто мощ  

Pomerdoge (POMD) внася свежа вероятност в света на криптовалутите със своята идея за игри от вида Play-to-Earn (P2E). Тя разрешава на играчите да печелят крипто награди, до момента в който вземат участие в спортен геймплей. По този метод Pomerdoge навлиза в доходоносния пазар на блокчейн игри, който се чака да нарасне до $65.7 милиарда до 2027 година  

Арената на Pomerdoge е епицентър на вълнуващи надпревари и другарство в границите на екосистемата за игри на Pomerdoge. Тук притежателите на Pomer могат да слагат персонализираните си герои един против различен в дуели с победител.  

Затова всяка борба носи заричане за награди. Не единствено това, Pomerdoge ще показа дълго чаканата NFT сбирка, включваща 7,777 неповторими незаменяеми токени. Всяко NFT в тази сбирка ще може да бъде закупенo благодарение на POMD tokeni.  

Понастоящем цената на локалния токен POMD е единствено $0.007 . Но имайте поради, че това е цена за предварителна продажба във Фаза 1. Когато тя набере скорост , тази цена ще изчезне. Всъщност някои специалисти даже предвиждат 17-кратен скок преди края на предварителната продажба.  

Тези, които закупят токени в този момент, могат да вземат участие и в седмични дарове на обща стойност $150,000 – по тази причина се регистрирайте за предварителната продажба на POMD по-долу.  

Научете повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD) през днешния ден:

Уебсайт: https://pomerdoge.com

Twitter: https://twitter.com/pomerdoge


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР