Днес ще разгледаме промени в Наредбата за медицинската експертиза, в

...
Днес ще разгледаме промени в Наредбата за медицинската експертиза, в
Коментари Харесай

Премиерът Донев: Осигуряваме допълнителни 73 млн.лв. в подкрепа на услугата обществен транспорт в цялата страна

Днес ще разгледаме промени в Наредбата за здравната експертиза, вследствие на които методиката за оценка на работоспособността ще вкара повече правдивост по връзки на хората с голям брой увреждания.

Това съобщи министър-председателят Гълъб Донев при започване на постоянното държавно съвещание. Премиерът добави, че кабинетът ще утвърди също спомагателни средства в размер на 73 милиона лв. в поддръжка на услугата публичен превоз в цялата страна. В резултат на решението от 1 февруари до края на годината всички деца на възраст до 10 години ще пътуват гратис в градския превоз, а отстъпката за учениците ще се усили от 20 на 70%. Предвижда се още понижението за цената на картите за възрастните хора да е с спомагателни 20% – или общо 40% по-ниска цена. Виждаме, че когато всеки прави работата си, за която е определен или назначен, съзнателно и с мисъл за другите, има резултати за хората, безапелационен бе Донев.

Министър-председателят акцентира, че към този момент е известна датата на идващите предварителни парламентарни избори – 2 април, а мандатът на служебното държавно управление изтича идната седмица. „ В последните месеци се изговориха доста думи, редуваха се обвинявания и обещания, а хората чакат свестни решения и дейности “, означи министър председателят Донев. По думите му, в случай че всеки прави работата, за която е определен или назначен, съзнателно и с мисъл за другите, ще живеем в страна, където факторът немарливост ще е изолиран случай. Знаем доста добре, че деянията на немарливост са тези, които предизвикват вреди, от време на време с съдбовен край, сподели още министър-председателят.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР