Днес ще приемем това, което вчера обсъдихме в Народното събрание

...
Днес ще приемем това, което вчера обсъдихме в Народното събрание
Коментари Харесай

В Министерския съвет решават за хляба на българина до 2023 година

" Днес ще приемем това, което през вчерашния ден обсъдихме в Народното събрание - спомагателните средства за пазаруване на зърнени култури, тъй че да осигурим продоволствието на България до 2023 година, с цел да сме сигурни, че без значение какъв сюжет се развие, хлябът на българина ще бъде на масата. "

Това разгласи министър-председателят Кирил Петков при започване на съвещанието на Министерския съвет на 9 март. Той добави и че кабинетът му ще одобри Европейската инструкция за краткотрайна протекция от 4-и март, която ще даде опцията за краткотрайна протекция и бързи процедури за украинските бежанци в България.

Петков посочи и че държавното управление ще одобри решение за нещо, което от няколко дни се тиражира в медийното пространство, а точно помощ от 40 лв. на ден за всеки украински жител, търсещ протекция в България.

" За да сме сигурни, че можем да създадем изискванията за тези бежанци положителни и по едно и също време с това ще работим дружно с всички институции, с цел да можем да ги включим като част в българското общество и в доста пай период да им намерим и работа " - изясни министър-председателят.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР