Днес ще приемем на второ четене закона, с който всички

...
Днес ще приемем на второ четене закона, с който всички
Коментари Харесай

Човек на Нинова: Партията показва, че на този етап не иска оставки

" Днес ще приемем на второ четене закона, с който всички партии ще върнем надвзетите дотации. Ще бъде ясно завършено по какъв начин тъкмо ще се случи. Това е най-правилното решение ". Това сподели пред БТВ националният представител от ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Стоян Мирчев.

" Намаляването на дотацията е удар по опозицията, тъй като ръководещите разполагат с целия държавен запас за правене на политика. Опозицията, с цел да прави и избори, и политика, би трябвало да има финансиране. Това е дотацията. В Америка финансирането е от бизнеса, посредством лобиране, само че в Европа е общопризнат правилото, че страните ще финансират партиите, а не бизнесът ", уточни националният представител от левицата.

За идният Конгрес на Българска социалистическа партия Стоян Мирчев разяснява, че ще бъде показан отчет за отминалите избори за Европейски парламент, започване на процедура по номинации за идните избори и пускане на процедура по желание на ръководител от цялата партия. " На този стадий партията демонстрира, че не желае Корнелия Нинова да подава оставка, изключително в миг, когато ни показват избори. Буквално от цялата страна, от регионалните препоръки, валят писма, в които споделят, че не е в този момент времето ", осведоми Мирчев. По думите му рецензиите от страна на опозицията не са на база на политики. /БТВ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР