Днес ще преобладава слънчево време. Вятърът в страната е слаб,

...
Днес ще преобладава слънчево време. Вятърът в страната е слаб,
Коментари Харесай

Прогнозата за времето: Топло време без валежи до началото на следващата седмица

Днес ще доминира слънчево време. Вятърът в страната е слаб, в източните региони до сдържан. Атмосферното налягане обаче остава по-високо от междинното за месеца. Максималните температури през днешния ден ще са малко по-високи от през вчерашния ден - сред 18 и 23 градуса. В София оптималната към 19, в Пловдив - 21 и 20 градуса във Варна, гласи прогнозата на БТВ. 

Предимно слънчено е и по Черноморието. Там вятърът е слаб от Север - Североизток. Максималните температури ще бъдат сред 18 и 21 градуса. Температурата на морската вода продължава да се намалява и е до 19 градуса. Над планините облачността е променлива. Вятърът е до сдържан, а предстоят и доста слънчеви часове. Максималната температури през днешния ден до 1200 метра ще бъде 14 градуса. А на 2000 метра - към 6. 

До края на тази седмица даже при започване на идната времето ще се задържи без превалявания. Сутрин още веднъж чакам мъгли тук-там в низините и котловините. Минимални температури сред 6 и 11 градуса. През деня раздрана висока облачност и доста слънчеви часове. Вятърът ще е слаб, в източните региони - до сдържан. Прогнозата е за оптимални температури до 23 градуса. 


 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР