Днес ще преобладава слънчево време. Временни увеличения на облачността ще

...
Днес ще преобладава слънчево време. Временни увеличения на облачността ще
Коментари Харесай

Времето се затопля, по високите части на планините ще превали

Днес ще доминира слънчево време. Временни нараствания на облачността ще има преди обяд над североизточните, а след обяд над планинските региони и на обособени места ще превали. Ще духа слаб, в Източна България - до сдържан вятър от север-северозапад. Температурите ще се покачат и оптималните ще са сред 26° и 31°, в София - към 26°.
  
По Черноморието ще доминира слънчево време. По-значителна облачност ще има преди обяд над северните региони. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са 26°-29°. Температурата на морската вода е 22°-25°. Вълнението на морето ще е към 2 бала.
  
В планините ще доминира слънчево време, по върховете преди обяд ще е мъгливо, а след обяд ще се развива купеста облачност и на обособени места, основно в Рило-Родопската област, ще превали. Ще духа слаб до сдържан северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 20°, на 2000 метра – към 12°.

През почивните дни ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността, съвсем без превалявания. В източната половина от страната ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. В западната вятърът ще е най-вече слаб, от север-северозапад. Преобладаващите оптимални температури ще са сред 27° и 32°.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР