Днес ще преобладава слънчево време. Сутринта на отделни места в

...
Днес ще преобладава слънчево време. Сутринта на отделни места в
Коментари Харесай

Слънчево време днес и температури между 24° и 29°

Днес ще доминира слънчево време. Сутринта на обособени места в котловините и равнините ще има ниска облачност или понижена видимост, а след обяд над планинските региони в Западна България ще се развие купеста облачност и на изолирани места ще превали временен дъжд. Ще духа слаб, в източните региони до сдържан вятър от изток-североизток. Дневните температури ще се покачват и оптималните ще са най-вече сред 24° и 29°, в София - към 24°.

По Черноморието ще доминира слънчево време. Около и след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че дъжд е малко евентуален. Ще продължи да духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 22 - 25°. Температурата на морската вода е 25 - 26°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.

В планините ще доминира слънчево време. По-значителна ще бъде облачността в масивите в Югозападна България и там на обособени места, основно след обяд, ще превали. Ще духа сдържан вятър със северна съставния елемент. Максималната температура на 1200 метра ще е към 17°, на 2000 метра - към 10°.

През идващите дни температурите ще продължат да се покачват, по-съществено оптималните. Ще доминира слънчево време, а валежи са вероятни единствено на изолирани места.


Последвайте ни във и
Следете и канала на Българска национална телевизия в YouTube:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР