Днес ще преобладава слънчево време. Ще има временни увеличения на

...
Днес ще преобладава слънчево време. Ще има временни увеличения на
Коментари Харесай

Днес променлива облачност с максимални температури между 27° и 32°

Днес ще доминира слънчево време. Ще има краткотрайни нараствания на облачността и на обособени места в източната половина от страната и в планинските региони ще превали временен дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са сред 27° и 32°, в София към 27°.

Това е прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще доминира слънчево време. Ще има краткотрайни нараствания на облачността и на обособени места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до сдържан северен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 22°, на 2000 метра - към 15°.

По Черноморието ще доминира слънчево време. Ще се развива купеста облачност и на обособени места, основно след обяд ще превали. Ще духа до сдържан север-северозападен вятър, който след обяд ще отслабне. Максималните температури ще са 25-28°. Температурата на морската вода е 22-24°. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.

Слънцето в София изгрява в 5 ч. и 50 мин. и залязва в 21 ч. и 7 мин. Продължителността на деня е 15 ч. и 16 мин. Луната в София изгрява в 2 ч. и 50 мин. и залязва в 16 ч. и 57 мин. Фаза на луната: три дни след последна четвърт.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР