Днес ще преобладава слънчево време. Ще духа слаб, в Източна

...
Днес ще преобладава слънчево време. Ще духа слаб, в Източна
Коментари Харесай

Температури над 30° в почти цялата страна днес

Днес ще доминира слънчево време. Ще духа слаб, в Източна България - сдържан североизточен вятър. Температурите едва ще се покачат и оптималните ще са сред 29° и 34°, тук-там в Дунавската низина и крайните югозападни региони и малко по-високи.

По Черноморието ще е най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността, само че превалявания са малко евентуални. Максималните температури там ще са м/у 26° и 30°. Ще духа слаб, след обяд - до сдържан североизточен вятър. Вълнението на морето ще е 2-3 бала, а температурата на морската вода е 22°-24°.

Слънчево време ще доминира и в планините. В следобедните часове ще се развие купеста облачност и единствено на обособени места ще превали временен дъжд. Максималната температура на 1200 метра ще е към 24°, на 2000 метра - към 17°.

В дните до края на седмицата ще се задържи най-вече слънчево, съвсем безшумно и горещо, с оптимални температури сред 30° и 35°. Валежи и гръмотевици предстоят на обособени места в петък и през почивните дни, когато напълно едва ще захладнее.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР