Днес ще преобладава слънчево време. Ще духа слаб, в Източна

...
Днес ще преобладава слънчево време. Ще духа слаб, в Източна
Коментари Харесай

Лоша новина за всички, които имат планове за трите почивни дни

Днес ще доминира слънчево време. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 25 и 30 градуса.   Атмосферното налягане ще остане без основна смяна и ще е малко по-високо от междинното за месеца.   В планините ще бъде най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността.

Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде към 20 градуса, на 2000 м - към 14 градуса.   По Черноморието също ще се задържи слънчево. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са сред 22-24 градуса. Температурата на морската вода е 24 градуса, вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.  

Слънчево ще остане времето и в събота. Температурите едва ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 26 и 31 градуса. В нощта срещу неделя и в неделя вятърът ще се ориентира от северозапад и краткотрайно ще се усили, в Източна България по-късно денем ще стане североизточен. Облачността ще се усили и тук-там, основно в Североизточна България, ще превали, в обособени региони ще има и гръмотевична активност. Температурите ще се намалят, повече в Северна и Източна България.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР