Днес ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността,

...
Днес ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността,
Коментари Харесай

Времето В Неделя Ще Е Ужасно! Ето Къде Ще Се Изсипят Пороите!

Днес ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места, основно в източните и планинските региони ще превали кратковременно.

Северозападният вятър на всички места ще отслабне до сдържан. Максималните температури ще бъдат сред 24° и 29°. Атмосферното налягане едва ще се увеличи, само че ще остане по-ниско от междинното за август. Това заяви дежурният синоптик Красимир Стоев от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ), представен от " Фокус ".

Над Черноморието ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността, само че без основни превалявания. Ще духа до сдържан север-северозападен вятър. Максимални температури на въздуха: 26°-27°. Температурата на морската вода е 26°- 28°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще доминира слънчево време. След обяд ще се развие купеста облачност и на обособени места ще превали временен дъжд. Ще духа мощен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 18°, на 2000 метра – към 10°.

В понеделник ще продължи да духа северозападен вятър, само че ще отслабне още. Максималните температури ще са под 30°. Ще доминира слънчево време, към и след обяд с купеста облачност, на обособени места ще има и краткотрайни валежи, най-вече слаби. През идващите дни ще е най-вече слънчево и съвсем безшумно. Температурите ще се покачват и към сряда, когато ще се появи слаб югоизточен вятър, дневните ще доближават тук-там до 35°.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР