Днес ще преобладава слънчево време, с временни увеличения на облачността,

...
Днес ще преобладава слънчево време, с временни увеличения на облачността,
Коментари Харесай

Лятото идва, макар и със закъснение. През уикенда ще е слънчево и до 35 градуса

Днес ще доминира слънчево време, с краткотрайни нараствания на облачността, само че превалявания са малко евентуални. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са най-вече сред 29 и 34 градуса, в София - към 29 градуса.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 28-30 градуса. Температурата на морската вода е 26-27 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще е най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността. На обособени места едва ще превали. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 22 градуса, на 2000 метра - към 16 градуса.

В неделя и при започване на идната седмица ще е съвсем без превалявания. Ще бъде слънчево, след обяд над планинските региони - с краткотрайни нараствания на облачността. Температурите още малко ще се покачат и в по-голямата част от страната в понеделник ще надвишават 30 градуса, тук-там в низините ще доближат 35 градуса.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР