Днес ще преобладава слънчево време, с по-значителна облачност над северозападната

...
Днес ще преобладава слънчево време, с по-значителна облачност над северозападната
Коментари Харесай

Студено в близките дни

Днес ще доминира слънчево време, с по-значителна облачност над северозападната половина на страната. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 0° и 5°.

По Черноморието ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че без превалявания. Ще духа сдържан вятър от север-североизток. Максимални температури – към 3°. Температурата на морската вода е 7°. Вълнението на морето ще бъде 4 бала.

В планините ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места ще прехвърчи сняг. Ще духа мощен северен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - към минус 4°, на 2000 метра – към минус 9°.

През нощта ще доминира ясно, а на следващия ден – най-вече слънчево време. По-значителна ще е облачността в Северозападна България, а сутринта в западните региони на Дунавската низина ще се образува мъгла. Ще духа слаб североизточен, в източните региони – сдържан северен вятър. Сутринта ще е мразовито с минимални температури сред минус 9° и минус 4°, а дневните ще доближат минус 2° до 3°.

През идващите дни в планините и планинските региони ще бъде слънчево и там постепенно ще се затопля. В равнинната част от страната тук-там ще се образуват мъгли или инверсионна облачност. Сутрин ще е студено с минимални температури към минус 10°, оптималните - близки до 0°.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР