Днес ще преобладава слънчево време. По-значителни увеличения на облачността ще

...
Днес ще преобладава слънчево време. По-значителни увеличения на облачността ще
Коментари Харесай

Днес ни очаква слънчево време - вижте кога идва ново захлаждане

Днес ще доминира слънчево време. По-значителни нараствания на облачността ще има над Източна България, само че и там ще бъде съвсем без превалявания. Вятърът ще е слаб, от север-северозапад. Ще бъде малко по-топло, спрямо през вчерашния ден, с оптимални температури сред 23 и 28 градуса.

И по Черноморието ще доминира слънчево време. Около и след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на изолирани места ще превали слаб временен дъжд. Максималните температури ще бъдат сред 20 и 24 градуса.

Температурата на морската вода е от 16 до 18 градуса, а вълнението на морето ще бъде едва. Вятърът ще е слаб, преди обяд от северозапад, а след обяд ще се обърне от юг-югоизток.

В планините облачността ще е променлива. Само на изолирани места след обяд ще превали слаб дъжд. Вятърът ще е слаб до сдържан от северозапад, който вечерта ще стартира да се усилва. Ще бъде малко по-топло с оптималната температура на 1200 метра към 15°, на 2000 метра - към 8°.

В неделя стоплянето ще продължи. В североизточните региони ще превалява дъжд, най-вече слаб. Над останалата част от страната ще доминира слънчево време, само че към и след обяд тук-там в Западна България ще превали и прегърми.

Ново захлаждане и още веднъж съвсем повсеместни превалявания се чакат при започване на новата седмица.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР