Днес ще преобладава слънчево време. По-значителна ще е облачността в

...
Днес ще преобладава слънчево време. По-значителна ще е облачността в
Коментари Харесай

Синоптикът от НИМХ към БАН Георги Цеков с лоши новини, призова да всички да внимават в сряда сутрин, защото...

Днес ще доминира слънчево време. По-значителна ще е облачността в Северозападна България, а сутринта в западните региони на Дунавската низина ще се образува мъгла. Това предвижда дежурният синоптик в Национален институт по метеорология и хидрология в Българска академия на науките Георги Цеков.
Ще духа слаб североизточен, в източните региони – сдържан северен вятър. Сутринта ще е мразовито с минимални температури сред минус 9° и минус 4°, а дневните ще доближат минус 2° до 3°.

Атмосферното налягане ще продължи да се покачва и към този момент ще е по-високо от междинното за месеца.



Над планините ще бъде най-вече слънчево. По-значителни нараствания на облачността ще има преди обяд над масивите от Западна България. Ще духа до сдържан север-североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към минус 3°, на 2000 метра – към минус 8°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността преди обяд в крайните северни и южни региони. Ще духа сдържан север-североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са от 0° до 3°. Температурата на морската вода е 6-7°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Какво ще е времето по дни и часове може да видите в рубриката на БЛИЦ, в която ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР