Днес ще преобладава слънчево време. По-значителна облачност ще има над

...
Днес ще преобладава слънчево време. По-значителна облачност ще има над
Коментари Харесай

Днес слънчево, но студено. Максималните температури ще са между -4° и 1°

Днес ще доминира слънчево време. По-значителна облачност ще има над Източна България, само че ще е без превалявания. Ще духа сдържан вятър от запад-северозапад, в крайните източни региони краткотрайно мощен, от север. Максималните температури ще са сред минус 4° и 1°, в София - минус 3°.

Това е прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините облачността ще е променлива, над масивите в западната половина на страната намаляваща по-често до слънчево. Ще духа сдържан вятър от север-северозапад, по високите и открити елементи до мощен, от североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към минус 7°, на 2000 метра - към минус 14°.

Над Черноморието облачността променлива, по-често забележителна. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са 0°-2°. Температурата на морската вода е 6°-8°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 48 мин. и залязва в 17 ч. и 29 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 41 мин. Луната в София изгрява в 0 ч. и 23 мин и залязва в 11 ч. и 35 мин. Фаза: последна четвърт.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР