Днес ще преобладава слънчево време. Около и след обяд ще

...
Днес ще преобладава слънчево време. Около и след обяд ще
Коментари Харесай

Днес облачно с максимални температури между 22° и 27°

Днес ще доминира слънчево време. Около и след обяд ще се развива купеста, в западната половина от страната и купесто-дъждовна облачност и основно там ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Остават изискванията за градушки. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 22° и 27°, в София - към 22°.

Това е прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология. 

В планините ще бъде най-вече слънчево. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На доста места ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Ще духа сдържан вятър от изток-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 15°, на 2000 метра - към 9°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево, след обяд основно по южното крайбрежие ще се развива купеста облачност, само че ще бъде без превалявания. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 21° и 25°. Температурата на морската вода е 17°-20°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 5 ч. и 53 мин. и залязва в 20 ч. и 55 мин. Продължителността на деня е 15 ч. и 2 мин. Луната в София залязва в 3 ч. и 40 мин. и изгрява в 16 ч. и 58 мин. Фаза на луната: три дни след първа четвърт.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР