Днес ще преобладава слънчево време. Около и след обяд ще

...
Днес ще преобладава слънчево време. Около и след обяд ще
Коментари Харесай

Времето днес: До обяд слънце, следобед ще превали

Днес ще доминира слънчево време. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места из страната ще превали временен дъжд, основно в планинските региони, с гръмотевици. Ще духа слаб вятър от северната четвърт.
Максималните температури ще бъдат сред 27° и 32°, в София - към 27°.
Атмосферното налягане едва ще се увеличи и ще бъде близо до междинното за май.
Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще се развие купеста облачност и тук-там, основно по северното крайбрежие, ще превали временен дъжд. Ще духа слаб вятър от север-североизток. Максимални температури на въздуха: 25°-28°. Температурата на морската вода е 19°-22°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.
Над планините ще доминира слънчево време. Около и след обяд ще се развива купесто-дъждовна облачност и на доста места ще превали и прегърми. Ще духа слаб вятър от север-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра - към 19°, на 2000 метра - към 12°.
В средата на седмицата ще бъде най-вече слънчево, в следобедните часове - с развиване на купеста облачност. Повишена възможност за краткотрайни превалявания, на обособени места с гръмотевици, има в планините и източните региони. В западната половина от страната ще е съвсем безшумно, в източната ще духа слаб, в четвъртък - до сдържан, североизточен вятър.
Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 27° и 32°.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР