Днес ще преобладава слънчево време. Около и след обяд ще

...
Днес ще преобладава слънчево време. Около и след обяд ще
Коментари Харесай

Слънчев понеделник във Варна

Днес ще доминира слънчево време. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там основно в Централна, а до среднощ в обособени региони в Източна България ще превали временен дъжд, съпроводен с гръмотевици. Има условия за градушки. Ще духа до сдържан югозападен вятър, който след обяд ще се ориентира от северозапад. Максималните температури за Варна ще са към 22°.

Атмосферното налягане е по-ниско от междинното за месеца и още малко ще се намали, оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология. 

В планините ще доминира слънчево време. Около и след обяд ще се развива купесто-дъждовна облачност и на доста места ще превали и прегърми. Ще духа мощен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 15°, на 2000 метра - към 9°.

По Черноморието ще доминира слънчево време. Вечерта ще има по-значителни, краткотрайни нараствания на облачността и до среднощ на обособени места ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан югозападен вятър, който по здрач ще се ориентира от запад-северозапад. Максимални температури на въздуха: 15°-19°. Температурата на морската вода е сред 9° и 13°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР