Днес ще преобладава слънчево време, около и след обяд с

...
Днес ще преобладава слънчево време, около и след обяд с
Коментари Харесай

Ето с какво време изпращаме работната седмица

Днес ще доминира слънчево време, към и след обяд с развиване на купеста и купесто-дъждовна облачност. На доста места ще превали временен дъжд, съпроводен с гръмотевици. Ще духа слаб, в източните региони до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 20° и 25°.
Над Черноморието преди обяд ще има раздрана облачност, над северното крайбрежие краткотрайно до слънчево. Около и след обяд ще се развие купеста облачност и на обособени места ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимални температури: 18°-22°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.  
Над планините преди обяд ще има слънчеви часове. Около и след обяд облачността ще е забележителна, купеста и купесто-дъждовна. На доста места ще превали временен дъжд, над 2200 метра - сняг. Ще духа сдържан, по билата - мощен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра към 12°, на 2000 метра - към 5°.
През почивните дни повече слънчеви часове ще има преди обяд. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, тук-там ще превали временен дъжд, съпроводен с гръмотевици. Вятърът ще е слаб, в източната половина от страната до сдържан, от североизток. Максималните температури в множеството места ще са сред 20° и 25°.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР