Днес ще преобладава слънчево време. Около и след обяд отново

...
Днес ще преобладава слънчево време. Около и след обяд отново
Коментари Харесай

Жълт код за 8 области в Западна България за гръмотевични бури

Днес ще доминира слънчево време. Около и след обяд още веднъж ще се развива купесто-дъждовна облачност, на доста места ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания, гръмотевични стихии и градушки, съобщи кореспондент на БГНЕС.

На обособени места в Югозападна България количествата ще са обилни. Ще продължи да духа до сдържан вятър от изток-североизток.

Жълт код е разгласен за 8 области в Западна България за интензивни превалявания и гръмотевици. Кодът е в действие за областите Видинска, Монтанска, Врачанска, Пернишка, Кюстендилска, София град, Софийска област и Благоевградска. В тези области се чакат местни интензивни извалявания с количества над 25 mm, гръмотевични стихии и градушки.

Максималните температури ще бъдат сред 24° и 29°, в София към 26°, по Черноморието 24-25, в северните региони 26-28, в южните също до 28 градуса.

В четвъртък гръмотевичните стихии и превалявания не престават, по-съществени се чака да бъдат в Западна и Южна България, температурите ще са сред 23 и 28 градуса. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР