Днес ще преобладава облачно време. Валежите ще продължат, като по-слаби

...
Днес ще преобладава облачно време. Валежите ще продължат, като по-слаби
Коментари Харесай

Днес облачно с валежи. Максималните температури ще бъдат между 12° и 17°

Днес ще доминира облачно време. Валежите ще продължат, като по-слаби и на по-малко места ще са в североизточната половина от страната. В Югозападна България преваляванията ще са на повече места, в следобедните часове ще са интензивни и обилни по количество. Ще духа до сдържан, в източните региони - краткотрайно мощен североизточен вятър, с който ще продължи да нахлува леден въздух. Максималните температури ще бъдат сред 12° и 17°, в София - към 13°.

Това е прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще е най-вече облачно, по билата – мъгливо. Валежите ще продължат, в масивите в Западна и Централна България ще са на доста места, в Рило-Родопската област - интензивни и обилни по количество. Сутринта над към 2000 метра ще вали сняг, само че с понижението на температурите по-късно денем сняг ще вали и при по-ниска надморска височина. Ще духа сдържан и краткотрайно мощен вятър от западната четвърт. Към 14 часа температурата на височина 1200 метра ще бъде 5°-6°, на 2000 метра - към 1°.

Над Черноморието ще е облачно и тук-там ще има превалявания от дъжд, най-вече слаби. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен североизточен вятър. Максималните температури ще са 12°-14°. Температурата на морската вода е 14°-16°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 12 мин. и залязва в 20 ч. и 34 мин. Продължителността на деня е 14 ч. и 21 мин. Луната в София изгрява в 0 ч. и 12 мин. и залязва в 8 ч. и 38 мин. Фаза на луната: три дни преди последна четвърт.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР