Днес ще преобладава облачно време. На много места ще има

...
Днес ще преобладава облачно време. На много места ще има
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 11 септември

Днес ще доминира облачно време. На доста места ще има превалявания от дъжд, основно в източната половина на страната ще са съпроводени с гръмотевици и ще са обилни по количество. След обяд от запад преваляванията ще отслабват и стопират, вечерта облачността ще стартира да се раздира и понижава. Вятърът ще е слаб до сдържан, в източните региони - от изток-югоизток, в останалата част от страната ще се ориентира от запад-северозапад. Температурите и в Източна България ще се намалят и оптималните ще са най-вече сред 20° и 25°.

По Черноморието ще доминира облачно време. Ще има превалявания от дъжд, тук-там ще са обилни по количество и съпроводени с гръмотевици. Вечерта преваляванията ще отслабват и стопират. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са 24°-26°. Температурата на морската вода е 24°-25°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала, по Северното Черноморие за малко - 3 бала.

На 11 септември слънцето във Варна изгрява в 6:44 часа и залязва в 19:25 часа. Продължителността на деня е 12 часа и 41 минути. Фазата на луната е първа четвърт.

В планините ще бъде облачно. На доста места ще има превалявания от дъжд, обилни по количество. След обяд от запад преваляванията ще стартират да отслабват и стопират. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и ще е сдържан до мощен. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 15°, на 2000 метра - към 9°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР