Днес ще преобладава облачно, в равнините - мъгливо време, в

...
Днес ще преобладава облачно, в равнините - мъгливо време, в
Коментари Харесай

Мъгли в равнините, дневните температури до 12 градуса

Днес ще доминира облачно, в равнините - мъгливо време, в обособени региони ще има ръмежи. На места, основно в западната част от Горнотракийската равнина и към Дунав, мъглата ще е трайна, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Жълт код е разгласен за 8 области в Северна България поради трайни мъгли. Временни разкъсвания на облачността ще има над планинските региони. Ще е съвсем безшумно. Преобладаващите минимални температури ще бъдат сред 3° и 8°, в София - към 3°, оптималните - сред 7° и 12°, в София - към 10°.

В планините ще бъде най-вече облачно, сутринта - мъгливо и на обособени места ще превали слаб сняг. След обяд ще има краткотрайни разкъсвания на облачността. Ще духа сдържан вятър от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 6°, на 2000 метра - към 0°.

По Черноморието ще бъде най-вече облачно, сутринта - мъгливо, само че ще е съвсем без превалявания. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 10°-13°, колкото е температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В четвъртък ще има мъгли и преръмявания над Северна България, температурите ще се покачат и ще бъдат сред 9 и 14 градуса, за София 12. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР