Днес ще преобладава облачно и мъгливо време. До обяд само

...
Днес ще преобладава облачно и мъгливо време. До обяд само
Коментари Харесай

Днес облачно, след обяд с валежи от дъжд. Максималните температури ще са между 5° и 10°

Днес ще доминира облачно и мъгливо време. До обяд единствено на обособени, а след обяд и на повече места, основно в югозападната половина на страната ще има слаби превалявания от дъжд. В крайните северозападни региони дъждът за малко ще се примесва със сняг. Вятърът ще е слаб, в Източна България - до сдържан, с източна съставния елемент. Преобладаващите оптимални температури ще са сред 5° и 10°, за София - към 7°.

Това е прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините облачността ще е забележителна, ще е мъгливо. На обособени места ще превалява сняг, под към 1200-1300 метра - дъжд. Ще духа сдържан южен вятър, с който температурите едва ще се покачат и оптималната на 1200 метра ще бъде към 4°, на 2000 метра - към минус 1°.

Над Черноморието ще е облачно, само че единствено на обособени места, основно в южните региони ще превали едва. Ще духа до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще бъдат 8°-10°, колкото температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 3 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 57 мин. и залязва в 17 ч. и 10 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 13 мин. Луната в София изгрява в 12 ч. и 4 мин. и залязва в 0 ч. и 54 мин. на 10.01. Фаза: първа четвърт.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР