Днес ще поискам преглед на психиатър на клиента ми Адриан

...
Днес ще поискам преглед на психиатър на клиента ми Адриан
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Адриан, убил двама на Сливница, отива на психиатър

" Днес ще желая обзор на психиатър на клиента ми Адриан Антонов, тъй като ситуацията му се утежнява от ден на ден и изпада в тежка меланхолия от цялата драма ". Новината разкри пред Lupa.bg Димитър Марковски, юрист на младежа, който погуби с колата си влюбената двойка Ани и Явор на бул. " Сливница ". 

" Обвинението му е за породена гибел по несъобразителност, тъй че съдът ще би трябвало да го освободи след 2 месеца, както е по закон ", безапелационен е пред медията ни юрист Марковски.

Опитният правист прикани наш публицист да се поинтерсува за какво кръвната експертиза на водача беше поискана от прокурора Илиян Банков незабавно за ограниченията за неотклонение, а той не изисква химическото проучване на Ани и Явор. То към момента не е готово, а в случай че се потвърди, че в кръвтта на младежите е имало алкохол или дрога, това ще облекчи положението на Адриан. 

" Прокурорът по делото е задължен да изисква от катедра " Съдебна медицина " резултатите от това изледване и да им каже, че са му нужни по-бързо - с цел да се разбере истината по това дело, попитайте го за какво не го прави ", прикани юрист Марковски. 

На въпрос на Lupa.bg какво се случва с кръвния разбор на Явор и Ани, прокурор Илиян Банков сподели, че не може да ни даде подобен отговор, в случай че желаем да се обърнем към " Съдебна медицина ". 

Медията ни се свърза и с лекарите, които неизвестно за какво бавят проучвания. " Да, много е времето от този случай, само че когато имаме доста поръчки за работа, от време на време тези проучвания се бавят повече от естествените периоди ", споделиха за медията ни от там. 

Много хора се питат, за какво на този прав сектор Ани и Явор не са видели приближаващата кола и не са реагирали, по тази причина техните проучвания са значими с цел да се получи цялата истина в тази огромна драма. 

Lupa.bg ще продължава да следи обективната истина по това дело. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР