Днес ще остане ветровито, макар че вятърът ще отслабне и

...
Днес ще остане ветровито, макар че вятърът ще отслабне и
Коментари Харесай

Студено! Жълт код

Днес ще остане прохладно , въпреки че вятърът ще отслабне и ще бъде сдържан, в Дунавската низина и западните региони от Горнотракийската равнина и краткотрайно мощен от северозапад.

Това оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.

Облачността ще е променлива, преди обяд над източните и планинските региони по-често забележителна и там на обособени места ще прехвърча сняг. В следобедните часове над по-голямата част от страната ще бъде най-вече слънчево. Ще застудее и оптималните температури ще бъдат сред 1° и 6°, в София - към 1°.

Над планините преди обяд облачността ще е по-често забележителна и на обособени места ще прехвърча сняг. В следобедните часове ще бъде най-вече слънчево. Ще продължи да духа мощен, по билата и краткотрайно плевел вятър от северозапад . Ще застудее доста и оптималната температура на височина 1200 метра ще бъде към минус 7°, на 2000 метра - към минус 12°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, преди обяд по-често забележителна и на изолирани места ще превали едва. След обяд облачността ще намалее до най-вече слънчево време. Ще продължи да духа сдържан до мощен вятър от север-северозапад. Максимални температури на въздуха: 5°-6°. Температурата на морската вода е 6°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР