Днес ще имаме много важни точки. Искам да ви благодаря

...
Днес ще имаме много важни точки. Искам да ви благодаря
Коментари Харесай

Кирил Петков анонсира 7 важни точки за България на последното заседание на МС

Днес ще имаме доста значими точки. Искам да ви благодаря за цялата работа, която свършихме през тези месеци, постигнахме много положителни резултати. Това съобщи министър председателят в оставка на последното постоянно съвещание на Министерския съвет преди назначението на длъжностен кабинет, съобщи кореспондент на Novini.bg

,,Въпреки че ни остават няколко дни, до последно ще решаваме огромните задания и провокации пред българската стопанска система и общество. Днес ще загатна седем от тях``, добави той.

Министерството на енергетиката ще предложи подписване на контракт за седем кораба за полутечен газ. Следващият месец служебното държавно управление би трябвало да обезпечи нужната инфраструктура от Гърция и Турция. Това е за идващите шест месеца, с което се взема решение въпросът с енергийната сигурност на страната, уточни Петков.

Втората точка ще е приемането на нова стратегия за отплата за цената на тока за бизнеса, считано от 1 юли до 30 септември. За крайните консуматори ще бъде обезпечен таван от 250 лв.. По този метод ще помогнем на 633 хиляди небитови крайни клиенти. Освен това следва да стартира работа сред Агенция Митници и Национална агенция за приходите за ограничение на нефтени артикули с съветски генезис. Това ще ни даде опция за по-голямо предложение на горива на българския пазар, което ще потисне цените, изясни министър председателят.

Очаквайте детайлности!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР