Днес ще има разкъсана висока, преди обяд в низините значителна

...
Днес ще има разкъсана висока, преди обяд в низините значителна
Коментари Харесай

Петъкът ще бъде облачен и мрачен

Днес ще има раздрана висока, преди обяд в низините забележителна ниска облачност. Валежи не се чакат. Вятърът от юг ще се усили, в Източна България и тук-там северно от планините ще бъде мощен и с него ниската облачност ще се раздра и намалее. Максималните температури ще бъдат най-вече сред 19° и 24°, в София 19°-20°. Вечерта от запад ще стартира ново нарастване на региона и в крайните западни региони ще завали дъжд.
По Черноморието ще има забележителна ниска облачност, която в следобедните часове ще се раздра и ще намалее. Вятърът от юг ще се усили и ще бъде сдържан и мощен. Максималните температури ще бъдат сред 19° и 24°. Температурата на морската вода е 16°-19°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
В планините ще има раздрана висока облачност, която вечерта ще стартира да се усилва и вплътнява и през нощта против събота в масивите от Западна България ще има превалявания от дъжд. Ще духа мощен и плевел югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 16°, на 2000 метра - към 9°.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР