Днес ще има разкъсана облачност намаляваща до предимно слънчево. След

...
Днес ще има разкъсана облачност намаляваща до предимно слънчево. След
Коментари Харесай

Валежи в събота, в неделя – затопляне

Днес ще има раздрана облачност намаляваща до най-вече слънчево. След обяд, основно над източните и планинските региони, още веднъж ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места там ще превали и прегърми.

Ще духа до сдържан, в Дунавската низина и Горнотракийската равнина краткотрайно мощен западен вятър. Максималните температури ще са най-вече сред 22° и 27°.

По Черноморието облачността ще е раздрана намаляваща до най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има превалявания, съпроводени с гръмотевици. Ще духа до сдържан западен вятър, който след обяд краткотрайно ще се ориентира от югозапад. Максималните температури по Черноморието ще са сред 20° и 23°. Температурата на морската вода е 17° – 20°.

Преди обяд в планините ще доминира слънчево време. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места ще превали и прегърми. Ще е прохладно, с сдържан, по високите и открити елементи – мощен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 15°, на 2000 метра – към 10°.

От неделя стартира стопляне, като превалявания са малко евентуални. Повишението на температурите ще продължи и през идната седмица.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР