Днес ще има променлива, по-често значителна облачност. На отделни места,

...
Днес ще има променлива, по-често значителна облачност. На отделни места,
Коментари Харесай

Времето: Ще бъде топло, с променлива облачност, но и валежи

Днес ще има променлива, по-често забележителна облачност. На обособени места, основно в Родопите ще превали слаб дъжд. В доста региони северно от планините и в Източна България ще духа мощен юг-югозападен вятър. Ще бъде топло с преобладаващи минимални температури сред 6° и 11°, оптималните - най-вече сред 17° и 22°. През нощта против понеделник на доста места в Западна България и Родопската област ще има превалявания.

В планините ще духа мощен и плевел югозападен вятър. Облачността ще бъде променлива и на обособени места ще превали дъжд, над 2200 метра сняг. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 10°, на 2000 метра - към 4°. Атмосферното налягане ще бъде по-ниско от междинното за месеца. През деня още малко ще се намали, само че вечерта ще стартира повишeние.

Над Черноморието ще има променлива облачност. Ще духа мощен южен вятър. Максималните температури ще са 13°-18°. Температурата на морската вода е 6°-8°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 8 мин. и залязва в 18 ч. и 11 мин. Продължителността на деня е 11 ч. и 2 мин. Луната в София залязва в 0 ч. и 31 мин. и изгрява в 10 ч. и 14 мин. Фаза на луната: един ден преди първа четвърт.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР