Днес ще има променлива облачност, като на места в Дунавската

...
Днес ще има променлива облачност, като на места в Дунавската
Коментари Харесай

Времето: Ветровито с променлива облачност  

Днес ще има променлива облачност, като тук-там в Дунавската низина и Източна България превали дъжд. Ще духа сдържан до мощен вятър от запад-северозапад. Минималните температури сутринта ще са сред 0 и 5 градуса, до момента в който оптималните температури денем ще доближават до 14-19 градуса.

Сутринта над планините ще е най-вече слънчево, само че в следобедните часове ще се заоблачи, като тук-там по върховете на Рила, Пирин и Стара Планина ще превали слаб сняг. От северозапад ще духа сдържан до мощен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра ще доближава до 7 градуса, а на 2000 метра – към 0 градуса.

На слънчева заран ще могат да се порадват и по Черноморието, само че ще се появи променлива облачност, която тук-там по здрач ще стане забележителна и ще бъде съпроводена с дъжд. Ще духа слаб вятър, който след пладне ще се ориентира от запад-северозапад. Максимални температури ще бъдат сред 16 и 16 градуса. Температурата на морската вода ще е в диапазона 6-8 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Днес слънцето изгря в 07:16 часа и ще залезе в 19:48 часа. Продължителността на деня ще бъде 12 часа и 32 мин.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР