Днес ще има променен дневен ред на комисията по външна

...
Днес ще има променен дневен ред на комисията по външна
Коментари Харесай

Михалев: Като съюзник и член на НАТО имаме и нашите ангажименти

Днес ще има изменен дневен ред на комисията по външна политика в Народното събрание. Ще се изслушват външният и военният министър, ръководителите на разузнаването на ДАР, на ДАНС.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 8203
Това сподели депутатът от Демократична България Стоян Михалев в предаването " Твоят ден " по NOVA NEWS.

„ Като съдружник и член на Североатлантическия пакт имаме и нашите задължения, значимо е да имаме реакция и то – навременна. Факт е, че тези събития са се случили, има умряли хора вследствие на тази вероломна, нападателна война, която Русия организира на територията на Украйна ”, сподели Михалев.

Той посочи, че неговата група са прочели декларация в пленарна зала. ”

„ Демократична България излязохме с декларация, би трябвало да се прояви взаимност с полския народ. Тези хора нищо не са създали. Вчера 100 ракети са блъснали украинската територия, изпратени са от Русия. Разрушава се енергийната инфраструктура на Украйна ”, сподели депутатът.

Относно абсурда в Народното събрание, той го дефинира като вътрешно фамилен спор сред „ Възраждане ” и Българска социалистическа партия. „ Това е битката за гласоподаватели, не спорът който интересува целия свят ”, сподели Михалев.

За хартиената бюлетина депутатът бе явен: „ приготвят избори, на които желаят да фалшифицират резултата ”.

Запитан дали ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи могат да изхвърлят машинното гласоподаване, Михалев счита, че „ Математически те имат това болшинство, само че дали по този начин ще го създадат. Въпросът е дали няма да се закрепи смесеното гласоподаване. Ние имаме предложение за преброителни центрове. Това ще отстрани фалшификациите, които се правеха на равнище РИК. ”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР