Днес ще има необикновени и тайни явления за няколко зодии.

...
Днес ще има необикновени и тайни явления за няколко зодии.
Коментари Харесай

Днес ще има необикновени и тайни явления за няколко зодии

Днес ще има невероятни и секрети феномени за няколко зодии. Вижте какво вещаят звездите за вас.
Овен
Във всеки разговор, в който влизате, би трябвало да деянията малко повече учтивост, вежливост и дипломатичност.

Ако авансово издемонстрирате на събеседника своите мирни планове, беседата ще стане доста по- продуктивна.

Това не е най-подходящото време за започване на нова работа или каквато и да било активност. Укрепвайте партньорските връзки и без да бързате, завършвайте започнатото.

Съпружеските взаимоотношения през това денонощие ще станат по-меки, нежни, отзивчиви и хармонични.

Възползвайте се от тези условия, в случай че желаете да загладите някава своя виновност, или последствията от неотдавнашна препирня.
Телец
През целия ден ще бъдете склонни въображаемо да се обръщате към бъдещето и да се интересувате от него ( а е допустимо дори да се опитате да го предскажете).

Само че на това, по какъв начин поотделно виждате своите и непознати вероятности, доста ще въздейства настроението Ви сега.

Не би трябвало да оставяте настрани забележките и мнението на другари и близки родственици, както и тази от инцидентни източници – всичко е в положение да повлияе на картината, която рисувате в себе си.

Не е изключен интерес към невероятни и секрети феномени, нямащи рационално пояснение.

През целия ден ще бъдете склонни въображаемо да се обръщате към бъдещето и да се интересувате от него ( а е допустимо дори да се опитате да го предскажете).

Само че на това, по какъв начин поотделно виждате своите и непознати вероятности, доста ще въздейства настроениоето Ви сега.

Не би трябвало да оставяте настрани забележките и мнението на другари и близки родственици, както и тази от инцидентни източници – всичко е в положение да повлияе на картината, която рисувате в себе си.

Не е изключен интерес към невероятни и секрети феномени, нямащи рационално пояснение.
Близнаци
Дали ще Ви бъде удобно от това или не – няма значение, само че през идващите няколко дни ще се окажете в центъра на вниманието.

По-добре се примирете с този факт и подгответе и своя обичан човек.

Ако той се движи задоволително покрай Вас, може и да успее да „ хване ” и за себе си малко от светлината на прожекторите.

Ако би трябвало да сме почтени, има и по-приятни неща от възхищението на тълпи поклонници. Изглежда вие двамата нямате различен избор, с изключение на да затегнете коланите и да се усмихвате по-широко.
Рак
Денят е подобаващ за другарство с началството и за разискване на настоящи задания. Ще може да изразите своето мнение и да го обосновете, привеждайки рационални обстоятелства и доводи.

От сутринта могат да зародят нови хрумвания, само че би трябвало да се откажете от тяхното насърчаване през този ден.

Времето е уместно за интелектуална работа, а също за другарство и за литературно творчество. Приятел може да Ви довери някаква загадка.
Лъв
Ако напоследък обичания човек не е в въодушевление, и Вие се досещате за повода, не се стеснявайте, да обсъдите това.

Но дайте да се разбете, че в случай че всичката работа е във въпроса, който към този момент сте решили, то е по-добре, да не повдигате тази тематика още веднъж.

Сега сте сходни на магнит, тъй че не е допустимо да Ви се откаже каквото и да било, и за Вашия събеседник няма никакви шансове да Ви победи в разногласието.
Дева
Вие откровено не сте безразлични към рибите в морето, страшните пълзящи създания, огромните мечки, гигантските китове и хората.

Готови сте да се приспособите: да ходите с велосипед на работа, да употребявате по-малко електрическа енергия, в случай че това ще помогне да се запазят всички реки, земята и океаните.

Но за какво не потърсите и някои други начини да помогнете?
Везни
През този ден за Вас ще съществуват единствено две отзиви –Вашето и неправилното.

И, несъмнено, ще убеждавате своя обичан човек да показа Вашето, тъй като е вярно. Само че визията Ви за света може напълно съществено да се разграничава от неговото и това да е мотив всичките Ви опити да завършат с крах.
Скорпион
Днес на Вашия обичан човек няма да му се желае да разбере претекстовете за Вашите действия, заради което ще се наскърбява от дейностите, а няма да се пробва да разбере аргументите за тези дейности.

Май ще се наложи или да ограничавате своите дейности, или да обяснявате всяка своя крачка.
Стрелец
Предчувствате скорошни промени в живота и стартирате да се готвите за тях. Не би трябвало да се надявате, че по някакъв метод ще съумеете да съчетаете новото с нормалното.

Нещо ще се наложи да пожертвате, а през днешния ден ще трабва да решите какво тъкмо.

Правейки проекти, не бъдете ненужно оптимистични и обмислете и възможните неприятни разновидности за развиване на нещата.

По начало оптимизмът, помагащ Ви да се задържите „ над водата ” даже и в най-сложните обстановки, през днешния ден ще работи срещу Вас, и ще Ви пречи както да се концентрирайте, по този начин и да пристъпите към решение на проблемите.

Трябва да си дадете сметка, че всичко не е по този начин хубаво, както би Ви се желало. След това ще можете да определите, какво следва да предприемете.
Козирог
Настроението Ви през днешния ден ще бъде изменчиво. Емоциите Ви ще са прекомерно доста и Вие рискувате да се забъркате в собсвтените си чувства.

Избягвайте спонтанните решения.

Вместо позитивен резултат може да Ви чака отчаяние. Затова е потребно да се доверявате на своята вътрешен глас, изключително по финансовите въпроси.

При общуването с родственици и близки са евентуални проблеми и по тази причина изказвайте своите искания и възражения непосредствено.
Водолей
Неочаквано и за самите Вас, ще се окажете в центъра на внимание, а това вероятно ще Ви зарадва. А и на кого не би харесало всеобщото внимание, комплиментите и приятните самопризнания? Само че би трябвало да сте претенциозни деликатни: избягвайте провокационното държание, защото ползата към Вашето държание може да се окаже умишлен. В къщи Ви чакат редица дребни наслади: дарове от членовете на фамилията, приятни сърпрайзи и просто удачни съвпадения. Ще имате опция чудесно да се повеселите.
Риби
Може през целия ден да мечтаете да прекарате вечерта със фамилията си, само че на тези фантазии надали ще бъде съдено да се осъществен, в случай че не сте си сами стопанин. За страдание фамилията Ви през днешния ден напълно няма да бъде настроено на тишина и покой. Не е изключено да предпочетете да избягате от къщи, в компанията на другар, с цел да не се напрягате ненужно, когато толкоз Ви се желае, да разпуснете…
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР