Днес ще говорим за мъжките представители на зодиака и по-конкретно

...
Днес ще говорим за мъжките представители на зодиака и по-конкретно
Коментари Харесай

4 зодии, които обичат да упражняват КОНТРОЛ над живота ви

Днес ще приказваме за мъжките представители на зодиака и по-конкретно – за тези зодии, които постоянно се стремят да вземат властта в свои ръце. Много от тях при започване на взаимоотношенията могат ловко да скрият тази си линия, само че в случай че сте осведомени кои зодиакални знаци са склонни към доминиране, ще имате едно на разум и даже може да се подготвите за това. А в този момент дано забележим и кои са тези зодии:

Овен
Мъжете от тези зодии постоянно стават токсични и изпитват потребност да управляват всичко
Всички мъже се стремят да демонстрират най-хубавото от себе си при започване на връзката. Те демонстрират схващане и се държат деликатно към пол...
Прочети повече
Овните по принцип са неустоими мъже, които обаче имат и своите дефекти. Те са огромни егоисти, имат високо самочувствие и даже се държат пренебрежително. Представителите на този знак няма да се поинтересуват от мнението ви, а просто ще ви заповядат какво да сторите. Дори може да усетите жестокостта и експанзията им по отношение на вас. Импулсивни са и не мислят за следствията, когато работят.

Телец

Телците може на пръв взор да ви се костват безгрижни, занимателни и свободолюбиви, само че тази си маска стои на лицето им единствено при започване на връзката. Постепенно посредством манипулаторските си тактики те ще съумеят да управляват всеки аспект от вашия живот. Мъжете обичат да демонстрират тези черти от характера, които ги показват като чувствителни, грижовни и търпеливи, само че с цел да основат положително първо усещане, след което ще ви покажат и същинската си същина.

Близнаци
5-те мощни зодии измежду дамите, които не обичат мъжете да ги управляват
Има дами, които са прекомерно самостоятелни. Те са станали такива по стичане на живота си, не тъй като са го желали. Те са мощни, горди, умеещи...
Прочети повече
Мъжете Близнаци мощно се впечатляват от интелигентни дами и елементарно се влюбват в такива. Но както им е обещано и името, мнението им постоянно плава сред два полюса и раздвоението се усеща на мига. Те имат и 2 страни от характера си, които демонстрират по отношение на обстановките. Първата не е изключително позитивната, при която вследствие от доста напрежение или кавга, те стават извънредно инатливи и твърдоглави, могат да прекрачат границите на персоналното ви пространство и даже да ви задушават с наличието и въздействието си.

Водолей

Представителите на този знак нормално наподобяват сурови като камък, само че не е неистина и че могат да се държат по сходен метод. Те се пробват да запазят недопечен тип, могат да ви се сторят даже прекомерно корави и дистанцирани, само че такава е и тяхната природа. Мъжете Водолеи имат проблеми с доверието и мъчно биха ви повярвали на 100%, преди този момент те ще ви подлагат на разнообразни проби и операции, с цел да схванат доколко сте откровени с тях. Но това пък от своя страна може да сътвори една плодовита почва за токсична връзка и редица кавги. В устрема им да ви се доверят, те могат да ви отхвърлен.

 
Кои зодии би трябвало да подобрят своята убеденост?
Има доста хора, които са извънредно качествени, способни, само че нямат нужната убеденост, с цел да създадат крачката напред и да бъдат своят...
Прочети повече
Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР