Днес ще е слънчево. След обяд главно над планинските и

...
Днес ще е слънчево. След обяд главно над планинските и
Коментари Харесай

Днес слънчево с максимални температури между 32° и 37°. На Североизток с превалявания

Днес ще е слънчево. След обяд основно над планинските и североизточните региони ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на обособени места там ще превали и прегърми. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще са най-вече сред 32° и 37°, по-ниски ще останат по Черноморието - сред 26° и 29°.

Това е прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

В планините ще доминира слънчево време. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на обособени места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 25°, на 2000 метра - към 19°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време. След обяд над северното крайбрежие ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на обособени места ще превали. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще са сред 26° и 29°. Температурата на морската вода е 24°-25°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 5 ч. и 52 мин. и залязва в 21 ч. и 9 мин. Продължителността на деня е 15 ч. и 17 мин. Луната в София изгрява в 00 ч. и 22 мин. и залязва в 10:50 мин. Фаза: три дни преди последна четвърт.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР