Днес ще е предимно слънчево. Вятърът ще се ориентира от

...
Днес ще е предимно слънчево. Вятърът ще се ориентира от
Коментари Харесай

Какво време ни очаква в празничните дни

Днес ще е най-вече слънчево. Вятърът ще се ориентира от югозапад, ще е слаб до сдържан и с него температурите ще се покачат, оптималните ще са сред 17° и 22°, в София - към 20°. Вечерта от запад ще се появи раздрана висока облачност, заяви Националният институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб югозападен вятър. Максималните температури ще са сред 15° и 18°. Температурата на морската вода е към 9-10°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб югозападен, по високите и открити елементи - сдържан северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - към 11°, на 2000 метра - към 3°.
 
В петък ще духа сдържан, в Източна България и северно от планините краткотрайно мощен южен вятър и дневните температури в множеството региони ще са към и над 20°. От запад на изток над цялата страна облачността ще се усили. След обяд в Западна България ще стартират превалявания от дъжд, които през нощта ще обзет централните, а в събота сутринта и източните региони.

В събота в Източна България към момента ще има превалявания, на повече места преди обяд, а над Западна България облачността ще се раздра и краткотрайно ще намалее. Вятърът ще отслабне, по-късно денем ще се ориентира от изток. Температурите ще се намалят и оптималните ще са сред 15° и 20°.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР