Днес ще е предимно слънчево. В сутрешните часове главно в

...
Днес ще е предимно слънчево. В сутрешните часове главно в
Коментари Харесай

НИМХ съобщи за рязък обрат с времето днес

Днес ще е най-вече слънчево. В утринните часове основно в източните региони ще бъде мъгливо.

Около обяд облачността от запад ще стартира да се усилва, ще е най-вече висока. Вечерта над Северозападна България облачността се вплътни и още преди среднощ тук-там там преваля. Ще духа слаб южен вятър. Максималните температури ще са сред 22° и 27°, в София - към 23°. Това сочи прогнозата на дежурния синоптик 

Атмосферното налягане ще се намали и ще бъде по-ниско от междинното за месеца.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 18°, на 2000 метра - към 12°.

Над Черноморието в утринните часове ще има ниска облачност или мъгла. До обяд мъглите ще се разсеят, облачността ще се раздра и намалее и до края на деня ще бъде слънчево. Ще духа слаб, в северните региони - до сдържан вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са сред 19° и 23°. Температурата на морската вода е 19°-21°, по-ниска в региона на Шабла. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 59 мин. и залязва в 17 ч. и 20 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 20 мин. Луната в София залязва в 10 ч. и 02 мин. и изгрява в 18 ч. и 49 мин. Фаза на луната: три дни след пълнолуние.

Инфо: blitz.bg

Тагове: време София прогноза температура Черноморие вятър
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР