Днес ще е предимно слънчево. След обяд ще се развива

...
Днес ще е предимно слънчево. След обяд ще се развива
Коментари Харесай

Отново жеги, термометрите ще ударят 39 градуса

Днес ще е най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност и на обособени места, основно в Северна България, кратковременно ще превали и прегърми. Има условия за градушки.

Вятърът ще е слаб до сдържан от североизток, в северозападните региони ще се ориентира от северозапад. Температурите едва ще се намалят, само че ще остане горещо и оптималните ще са сред 34 и 39 градуса. Заради извънредно високите температури за територията на всички области в страната е разгласен оранжев код за рисково време.

Атмосферното налягане е близо до междинното за месец август и едва ще се увеличи.

Над планините ще е най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност и на обособени места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 27 градуса, на 2000 метра - към 20.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност и на обособени места по Северното Черноморие ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 33-35 градуса. Температурата на морската вода е 26-28. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР