Днес ще е предимно слънчево. След обяд над източната половина

...
Днес ще е предимно слънчево. След обяд над източната половина
Коментари Харесай

Слънцето се завръща в петък, максималните температури - между 8 и 13 градуса

Днес ще е най-вече слънчево. След обяд над източната половина от страната ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места ще превали слаб дъжд. Вятърът ще се ориентира от север, ще бъде слаб, в Източна България - до сдържан. До вечерта ще отслабне, а тук-там - и ще стихне. Максималните температури ще са сред 8 и 13 градуса.
По Черноморието ще бъде най-вече слънчево, след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места ще превали едва. Ще духа до сдържан северен вятър, който по здрач ще отслабне. Максималните температури ще са сред 8 и 11 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала. Температурата на морската вода е 8-9 градуса.
Над планините ще бъде най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността в следобедните часове, само че единствено на изолирани места ще превали слаб сняг. Ще духа сдържан до мощен вятър от северната четвърт, само че след обяд ще отслабне. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 2 градуса, на 2000 метра ще е към минус 6 градуса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР