Днес ще е предимно слънчево с временни увеличения на облачността,

...
Днес ще е предимно слънчево с временни увеличения на облачността,
Коментари Харесай

Времето: Топло със слаби превалявания

Днес ще е най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността, на обособени места със слаби валежи. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 26 и 31 градуса, в София - към 26 градуса, предвижда Национален институт по метеорология и хидрология п.

По Черноморието облачността ще е променлива. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са 28-30 градуса. Температурата на морската вода е 23-24 градуса.

В планините ще има раздрана облачност, на обособени места основно в Стара планина с валежи от дъжд. Ще духа сдържан вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 20, на 2000 метра - към 12 градуса.

Продължителността на деня е 12 ч. и 36 мин.

Атмосферното налягане доста ще се увеличи и ще е близко от междинното за месец септември.„ „

През идващите дни до края на седмицата ще бъде слънчево. Вятърът ще е слаб, в четвъртък и петък в доста региони ще е и съвсем безшумно. През почивните дни ще се ориентира от изток-югоизток и в Източна България ще бъде до сдържан. Отново ще се затопля и оптималните температури в доста региони ще надвишават 30 градуса. В понеделник вятърът ще придобие северна съставния елемент, ще е слаб. Все още ще е горещо, само че ще стартира захлаждане и във вторник дневните температури едва ще се намалят. Ще има краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни във вторник, когато на обособени места е допустимо едва да превали.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР