Днес ще е предимно слънчево с разкъсана висока облачност. До

...
Днес ще е предимно слънчево с разкъсана висока облачност. До
Коментари Харесай

Вижте с какво време ще изпратим работната седмица

Днес ще е най-вече слънчево с раздрана висока облачност. До обяд мъглите в низините ще се разсеят. Вятърът ще е слаб, най-вече от запад-югозапад. Максималните температури ще са сред 18 и 23 градуса.
Над Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа до сдържан западен вятър, който след обяд ще отслабне и ще се ориентира от юг. Максималните температури ще са сред 19 и 22 градуса. Температурата на морската вода е 15-16 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
Над планините ще доминира слънчево време. От запад ще се усилва високата облачност, само че ще е най-вече раздрана. Ще духа слаб до сдържан западен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 16 градуса, на 2000 метра - към 9 градуса.
През почивните дни през страната ще премине леден атмосферен фронт. В събота от северозапад облачността ще се усили и след обяд в северозападните региони тук-там ще превали.
През нощта против неделя превалявания ще има на доста места в северозападната, а в неделя в югоизточната половина от страната. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, след това от север-североизток и с него ще прониква леден въздух. Дневните температури ще се намалят и в неделя оптималните ще са сред 12 и 17 градуса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР