Днес ще е предимно слънчево. По-значителни временни увеличения на облачността

...
Днес ще е предимно слънчево. По-значителни временни увеличения на облачността
Коментари Харесай

Седмицата започва със слънчево време - следобед слаб дъжд

Днес ще е най-вече слънчево. По-значителни краткотрайни нараствания на облачността ще има над Югозападна България и североизточните региони и на обособени места там след обяд ще превали и прегърми. Вятърът ще е слаб до сдържан от север-северозапад. Максималните температури ще бъдат сред 28 и 33 градуса.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево. След обяд облачността краткотрайно ще се усили и на обособени места по северното крайбрежие ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан север-северозападен вятър. Максимални температури 26-28°, температурата на морската вода е 21-24 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините облачността ще е променлива, над Рило-Родопската област – постоянно забележителна. На места там след обяд ще има валежи от дъжд, в обособени региони с гръмотевици. Ще духа сдържан вятър от север-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 21°, на 2000 метра - към 13°.

През идващите дни времето ще бъде най-вече слънчево. В часовете към и след обяд ще се развива купеста облачност, във вторник в източните региони ще има условия за изолирани краткотрайни превалявания, в сряда на повече места в Източна България ще превали и прегърми.

В четвъртък възможност за валежи на обособени места има и в Централна и Западна България.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР