Днес ще е предимно слънчево, но няма да липсват и

...
Днес ще е предимно слънчево, но няма да липсват и
Коментари Харесай

Следобед ще превали и прегърми в Западна България

Днес ще е най-вече слънчево, само че няма да липсват и валежи. Около и след обяд над западната половина на страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на обособени места там ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 28 и 33 градуса.

На морето ще е най-вече слънчево с до сдържан североизточен вятър. Температурите в курортите ни ще са към 29–30 градуса, температурата на морската вода - 27 градуса.

И в планините ще има доста слънчеви часове, само че в масивите от Западна България ще има и краткотрайни превалявания с гръмотевици. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 21 градуса, на 2000 метра – към 14 градуса.

И на следващия ден ще доминира слънчево време, само че следобяд отново ще превали и прегърми тук-там в Западна и Централна България. Температурите ще останат без смяна. От сряда ще има повече слънчеви часове и по-малка възможност за превалявания. Така ще е до събота, когато още веднъж се чакат валежи с гръмотевици.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР