Днес ще е предимно слънчево. На места в Горнотракийската низина

...
Днес ще е предимно слънчево. На места в Горнотракийската низина
Коментари Харесай

ДЕКЕМВРИЙСКИ КАПРИЗИ: Слънце и облаци, температурите ще скочат до приятните 13 градуса

Днес ще е най-вече слънчево. На места в Горнотракийската равнина и по поречието на Дунав ще има мъгли. Следобед от запад ще се усилва високата облачност, а до вечерта ще се вплътни и снижи.

Ще духа слаб до сдържан южен вятър и с него температурите ще стартират да се покачват. Максималните ще са от 3-4° в регионите с по-трайни мъгли, до 12-13° тук-там в Източна България и северно от планините, където южният вятър ще е по-силен.

Атмосферното налягане ще бъде по-ниско от междинното за месеца. Такава е прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево, сутринта на обособени места с мъгли. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад. Максимална температура на въздуха 10-13°, близка до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.
свързани новини41541на 28.11.2021
Над планините ще доминира слънчево време. След обяд облачността, най-вече междинна и висока ще се усили, само че ще се задържи съвсем без превалявания. Ще духа сдържан и мощен югозападен вятър и с него температурите ще се покачат. Максималната на 1200 метра ще е към 7°, на 2000 метра - към 2°.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР