Днес ще е предимно слънчево и топло. След обяд ще

...
Днес ще е предимно слънчево и топло. След обяд ще
Коментари Харесай

Лятна ще е великденската неделя

Днес ще е най-вече слънчево и топло. След обяд ще се развива купеста облачност и на изолирани места ще превали кратковременно. Ще духа слаб запад-югозападен вятър.
Максималните температури ще са сред 28 и 33 градуса, малко по-ниски ще са по Черноморието. Там ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб югозападен вятър. Максималните температури ще са 23-27 градуса. Температурата на морската вода е 12-14 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
Над планините преди обяд ще е най-вече слънчево, след обяд над масивите от Западна България ще се развива купеста облачност и на обособени места ще превали кратковременно. Ще духа сдържан, по високите елементи - и мощен, западен вятър. Ще остане топло, с оптималната температура на височина 1200 метра към 23 градуса, на 2000 метра - към 15 градуса.
В понеделник и вторник с насочване напразно първо от северозапад, а след това - от североизток, ще нахлува студен въздух. Облачността ще е по-често забележителна, ще има и превалявания от дъжд, на повече места в Източна и Южна България. Сутрешните температури ще са високи, в по-голямата част от страната - сред 10 и 15 градуса, а дневните ще се възстановяват и през втория ден оптималните ще са най-вече сред 20 и 25 градуса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР