Днес ще е последният работен ден на парламента преди лятната

...
Днес ще е последният работен ден на парламента преди лятната
Коментари Харесай

Депутатите ще ваканцуват цял месец от утре

Днес ще е последният работен ден на Народното събрание преди лятната почивка, с което завършва и първата сесия на 49-тото Народно заседание.

Един месец ще почиват депутатите и това лято макар предварителните им закани за орязване на ваканцията и за старателно потене над законите и в летните горещини. В последна сметка Народното събрание се отхвърли от концепцията за редуциране на ваканцията си, която по устав е цялостен месец.

За да почиват месец обаче, депутатите гласоподаваха да удължат работното си време до привършване на всички точки в дневния ред. В Народното събрание стартира окончателното разискване на общия законопроект за промени в Наказателния кодекс, с които се вкарват строги санкции за ограничение на войната по пътищата, съобщи БНР.

В декларация от трибуната на Народното събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова насочи редица рецензии за задкулисие и занемаряване на българския народен интерес:

" Хората, които се кълняха, че ще си отрежат ръцете, в случай че се съберат с политическия си конкурент, едноръките джентълмени, партии на взаимното отричане, стигнаха до здрава прегръдка. Спасяване на Бойко Борисов от " Барселонагейт ", а на Кирил Петков - от наказателно гонене за нарушение на Конституцията. За властта, парите и зад евроатлантическата завеса ще продадат и предадат всичко ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР