Днес ще духа умерен и силен запад-северозападен вятър, с който

...
Днес ще духа умерен и силен запад-северозападен вятър, с който
Коментари Харесай

Какво време ни очаква в изборния ден

Днес ще духа сдържан и мощен запад-северозападен вятър, с който ще нахлуе по-хладен въздух. От запад преваляванията ще стопират, а облачността ще понижава. В Източна България преди обяд към момента ще вали, в обособени региони - с гръмотевици и условия за градушки, само че след обяд и там облачността ще намалее. Максималните температури ще бъдат от 18°С - 19°С по високите полета в Западна България до 26°С - в югоизточните региони, в София - към 18°С, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
  
Над Черноморието преди обяд ще бъде облачно с превалявания. След обяд обяд облачността ще намалее до слънчево. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 22°С и 24°С. Температурата на морската вода е сред 16°С и 20°С. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.  
  
В планините ще духа мощен и плевел северозападен вятър. Още преди обяд превалявания ще спрат, а облачността ще намалее, най-късно - в масивите от Източна България. Максимална температура на височина 1200 метра - към 15°С, на 2000 метра - към 7°С.

В понеделник и вторник ще има променлива, постоянно забележителна облачност. Ще има и превалявания, на повече места през първия ден - в Западна и Южна България. Северозападният вятър ще отслабне до сдържан. Температурите ще се намалят още и във вторник минималните ще са сред 8°С и 13°С, а оптималните - сред 15°С и 20°С. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР